GRONDWERK

Van Ginneken BV is gespecialiseerd in grondwerk Met een uitgebreid machinepark en de juiste mensen op de juiste plek kunnen we u altijd van dienst zijn, ongeacht grondsoort of opdracht.

Alles in huis
Bij Van Ginneken BV hebben we werkelijk alles in huis om alles met betrekking tot grondwerk tot een goed eind te brengen. Van ons machinepark tot en met ons vakkundig team: we staan voor u klaar.

Daarnaast verhuren we ook de benodigde machines als u zelf niet daar niet de beschikking over heeft.

Minigravers
De minigravers zijn uit te rusten met sloophamers, overdrukunits en vonkenvangers. De machines worden vervoerd op aanhangers of oprijbussen. Zo zijn ze snel te verplaatsen naar een nieuwe locatie.

Midigravers
Van Ginneken BV biedt:

 • Rupsmidigravers 5 en 7 tons 
 • Mobiele midigravers van 6,5 ton 

Deze midigravers zijn uit te rusten met kantelbak, sloophamer, sorteergrijper, maaikorf, overdrukunits en vonkenvangers.

Mobiele kranen
Gaat of laat u graafwerkzaamheden uitvoeren? Van Ginneken BV beschikt over 5 mobiele kranen variërend tussen 14 en 16 ton.

Rupskranen
Voor werkzaamheden op een drassige ondergrond of op plaatsen waar geen structuurschade mag ontstaan, gebruiken we rupskranen. We beschikken over een 13 tons Case en een 24 tons Doosan. Heeft u een grotere kraan nodig? Ook daar kunnen we voor zorgen.

Aanbouwdelen voor kranen
Bent u op zoek naar aanbouwdelen voor uw kraan? Huur verschillende aanbouwonderdelen zoals sloophamers, shovelbakken, trilblokken en maaikorven.

Shovels 
U huurt bij ons een grote verscheidenheid aan shovels. De machines wegen tussen de 5 en 18 ton en worden, indien gewenst, uitgerust met een groot aantal verschillende bakken. Op alle machines kunnen machineontvangers, overdrukunits en vonkenvangers worden gemonteerd. Specifieke bak nodig? Neem contact op als u een bak zoekt voor uw shovel. Huur onder meer een schudbak, riekbak of hoogkiepbak.

Leveren en innemen
Bij Van Ginneken BV leveren en/of nemen we alle benodigdheden in ter behoeve van het grondwerk. Denk hierbij aan het leveren en/of innemen van onder meer ophoogzand, grond, zeefgrond, stelbeton, menggranulaat en stelcon-platen. Ook riolering en HWA-artikelen kunnen wij tegen aantrekkelijke tarieven leveren.

TROTS

Bij Van Ginneken BV zijn we uiteraard trots op ons werk. We laten daarom graag iets van ons werk zien!

Vrijblijvend contact

Staat u voor een uitdaging waar u hulp bij kunt gebruiken? Wij helpen u graag!

   OPENINGSTIJDEN

   24 uur per dag bereikbaar!

   OPENINGSTIJDEN

   24 uur per dag bereikbaar!