LOONWERK

Besteed uw loonwerk uit aan Van Ginneken BV uit Oosterhout. Onze ervaring gecombineerd met de juiste machines zorgen ervoor dat u geholpen wordt.

Gewassen onderwerken
Of het nu gaat om het frezen van een weiland, het onderwerken van plantresten, vuil of groenbemester, we voeren elke bewerking met gepaste machines uit. Ook gelijktijdige inzaai van vanggewassen behoort tot de mogelijkheden.

Grondverbetering
Profiteer van onze uitgebreide kennis van grondverbetering. Om de bovenlaag te mengen met een onderliggende laag kunnen we percelen of delen daarvan diepploegen. We halen dan dieper gelegen grond naar boven en mengen deze met de bovenlaag. Voor het egaliseren of bol leggen van percelen maken we gebruik van en een lasergestuurd kilverbord.

Zaaibedbereiding
Elk gewas en elke grondsoort vraagt om een andere zaaibedbereiding. Van Ginneken BV beschikt over een grote verscheidenheid aan machines die elk zaaibed kunnen bereiden.

Bij Van Ginneken BV helpen we u en uw grond om de juiste zuurgraad te bereiken. Door intensief gebruik van landbouwgrond daalt de PH-waarde sterk. Wij leveren kalk voor de verhoging van de PH-waarde, zoals Maaskal.

Laat het zaaien van uw gewassen aan ons over. Zaden en kunstmest leveren we altijd voor een scherpe prijs. We zaaien onder meer de volgende gewassen:

 • Gras
 • Graszaad, granen en koolzaad
 • Groenbemster
 • Mais
 • Bieten
 • Daarnaast leveren wij kunstmest en slakkenkorrels.

TROTS

Bij Van Ginneken BV zijn we uiteraard trots op ons werk. We laten daarom graag iets zien van ons werk zien!

Vrijblijvend contact

Staat u voor een uitdaging waar u hulp bij kunt gebruiken? Wij helpen u graag!

   OPENINGSTIJDEN

   24 uur per dag bereikbaar!

   OPENINGSTIJDEN

   24 uur per dag bereikbaar!