Betrouwbare grondbewerking vanuit Oosterhout

Van Ginneken BV is gespecialiseerd in grondwerk. We beschikken over een zeer uitgebreid machinepark en ervaren, geschoolde medewerkers. Hierdoor hebben we voor al uw opdrachten, welke grondsoort of werkzaamheden dan ook, de juiste machines en mensen. Bent u geïnteresseerd in onze grondwerken? Bel ons direct in Oosterhout.

Grondwerk

Kranen en shovels

Minigravers

De minigravers zijn uit te rusten met sloophamers, overdrukunits en vonkenvangers. De machines worden vervoerd op aanhangers of oprijbussen. Zo zijn ze snel te verplaatsen naar een nieuwe locatie.

Midigravers 

Van Ginneken BV biedt:

  • Rupsmidigravers 5 en 7 tons 
  • Mobiele midigravers van 6,5 ton 

Deze midigravers zijn uit te rusten met kantelbak, sloophamer, sorteergrijper, maaikorf, overdrukunits en vonkenvangers.

Mobiele kranen

Gaat of laat u graafwerkzaamheden uitvoeren? Van Ginneken BV beschikt over 5 mobiele kranen variërend tussen 14 en 16 ton.

Rupskranen

Voor werkzaamheden op een drassige ondergrond of op plaatsen waar geen structuurschade mag ontstaan, gebruiken we rupskranen. We beschikken over een 13 tons Case en een 24 tons Doosan. Heeft u een grotere kraan nodig? Ook daar kunnen we voor zorgen.

Aanbouwdelen voor kranen

Bent u op zoek naar aanbouwdelen voor uw kraan? Huur verschillende aanbouwonderdelen zoals sloophamers, shovelbakken, trilblokken en maaikorven.

Shovels 

U huurt bij ons een grote verscheidenheid aan shovels. De machines wegen tussen de 5 en 18 ton en worden, indien gewenst, uitgerust met een groot aantal verschillende bakken. Op alle machines kunnen machineontvangers, overdrukunits en vonkenvangers worden gemonteerd. Specifieke bak nodig? Neem contact op als u een bak zoekt voor uw shovel. Huur onder meer een schudbak, riekbak of hoogkiepbak.

Transport

Besteed het transport van vrijwel alle in de landbouw en grond- weg- en waterbouw voorkomende producten en machines aan ons uit. Ook als u losse (vrachtwagen)trekkers nodig heeft helpen we u graag.

Onderhoud aan sloten, bermen en terreinen

Huur ons in voor veelvoorkomende werkzaamheden met betrekking tot sloten, bermen en terreinen. Denk hierbij aan klepelen, slotenmaaien, maaien met bosmaaiers, snoeien met kettingzagen, snoeiafval versnipperen, afvoeren van groenafval en (her-)inzaaien van bermen en terreinen. Ook onderhoud aan fabrieksterreinen verzorgen wij voor u. Denk aan het verwijderen van vuil en onkruid, het vegen van uw terrein, het renoveren van bestaande verharding en het aanbrengen van nieuwe verharding.

Gladheidsbestrijding

Al 15 jaar strooien en schaven we terreinen, fietspaden, wegen en snelwegen. Voor wegen en snelwegen staan we met 5 vrachtwagens en 3 strooiers/schaven paraat. Voor bedrijfsterreinen gebruiken we 3 strooiers en tractoren met schaven. Zelfs als sneeuw en ijs niet meer op gebruikelijke manieren te verwijderen zijn, verzinnen we oplossingen om terreinen begaanbaar te houden.

Grondwerkhandel

Neem contact op voor het leveren en/of innemen van onder meer ophoogzand, grond, zeefgrond, stelbeton, menggranulaat en stelcon-platen. Ook riolering en HWA-artikelen kunnen wij tegen aantrekkelijke tarieven leveren.

Laserverhuur

Werkt u graag zo nauwkeurig mogelijk? Huur een laser met of zonder dubbel afschot. Om bodemverdichting toe te kunnen passen, beschikken we over diverse Wacker Tampers en trilplaten. Wilt u precies weten waar kabels en leidingen liggen? Maak gebruik van onze kabeldetector.

Heeft u een klus op gebied van mestdistributie of loonwerk? Voor elk werk en elke grondsoort hebben wij de juiste mensen, machines en ervaring!